Курортите по морето се напълниха с хора от Пловдив, София 

...
Курортите по морето се напълниха с хора от Пловдив, София 
Коментари Харесай

Във времена на пандемия: Курортите по морето се напълниха с хора от Пловдив, София

Курортите по морето се изпълниха с хора от Пловдив, София  и другите огромни градове на страната за празничните дни. Местните описват, че доста от притежателите на жилища са пристигнали още преди изключителното състояние, само че същинският напор е бил в последните два-три дни.
Вилите и жилищата във всички курортни селища на юг са цялостни, съобщи бТВ.

Изискването за прекосяване през КПП-тата е да имат нотариален акт или декларация, че имат парцел на морето.

Някои хора се тормозят от новодошлите. Според продавачка в Черноморец това е мотив за терзание. " Те не са от един месец тук, както споделят, а са новодошли ", изяснява продавачката Цвета Иванова.

" Един да има предявител и, да не е болен, знаете тук по какъв начин е. Ами не е почтено, не е почтено, би трябвало всеки да си стоят по родните места ", разяснява магазинерката Донка Чанева.

" Като ме видят, стопират, желаят да приказват с мен, но крещя: " На два метра от мен! " Първата къща горе, 20 индивида са вътре -  пловдивчани, софиянци, вътре в къщата. На какво мяза това нещо?! Уж възбрана, сякаш не знам какво, няма никаква възбрана! ", споделя Яни Янев, който е надзирател от години в курорта.

Новопристигнали има и в Созопол. Там кметът Тихомир Янакиев моли хората да си останат вкъщи. " Моят зов към тези хора е да бъдат по този начин положителни, да заповядат при нас, с необятни прегръдки ще ги посрещнем, откакто падне изключителното състояние, откакто премине тази зараза ", прикани кметът на Созопол.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР